Lumisoft.net SUOMEKSI
ENGLISH
FRANÇAIS

SUOMEN LAKI MOBILESisältö
Säädöshaku
Asiasanasto
Tilaus
Suomen Laki mobilen etusivun säädöshaku on ehdottomasti nopein tapa löytää tietty säädös, luku ja jopa pykälä säädöksen signumin, säädösnumeron tai nimikkeen avulla. Mikäli säädöshaun vastauksena on vain yksi osuma, avataan kyseinen sisältö aina suoraan käyttäjälle. Jos hakulauseke täsmää useampaan säädökseen, listataan käyttäjälle kaikki vaihtoehdot, joista hän voi valita mieleisensä.
 
Säädöshaku
Syöttämällä säädöshakuun säädöksen koko signumin, säädöskokoelmanumeron tai nimikkeen, voitte siirtyä suoraan kyseiseen säädökseen. Hakulauseen on oltava vähintään kahden ja enintään 13 merkin pituinen. Jos syötätte vajavaisen signumin, säädöskokoelmanumeron tai nimikkeen, saatte listan kaikista säädöksistä, joiden hakutiedot täsmäävät hakulauseenne kanssa. Tällä tavalla voitte esimerkiksi listata tietyn satatason kaikki signumit ja siten siirtyä haluttuun säädökseen. Kun haette säädöksiä signumeilla, teidän ei tarvitse syöttää välilyöntiä oikeusalalyhenteen ja numeron väliin. Tuloslistauksen osumat on aina kirjoitettu isoin kirjaimin.
 
Tuloslista

Signumeilla voitte myös hakea ja siirtyä suoraan tietyn säädöksen lukuun tai pykälän, mikäli tiedätte kyseisen luvun ja pykälän numeron.
 
Numerohaku
Mikäli haette säädöksiä säädöskokoelmanumerolla tai nimikkeellä ja saatte useamman osuman, on tuloslistauksessa merkitty jokaisen osuman yhteyteen kyseisen säädöksen signum suluissa. Säädösten nimikehauissa voi käyttää myös yleisiä lyhenteitä kuten L=Laki ja A=Asetus sekä säädösten ns. lempinimiä.


Kysymyksiä? Kommentteja? Lähetä sähköpostia osoitteeseen tuki(at)lumisoft.net
www.lumisoft.net