Lumisoft.net SUOMEKSI
ENGLISH
FRANÇAIS

SUOMEN LAKI MOBILESisältö
Säädöshaku
Asiasanasto
Tilaus
Suomen Laki mobilen aineisto perustuu samaan tietokantaan kuin painetut lakikirjat Suomen Laki I, Suomen Laki II ja Verolait sekä muut Suomen Laki -tuoteperheen sähköiset tuotteet Suomenlaki.com ja Suomen Laki cd-romit. Tietokantaa ylläpidetään Talentum Media Oy:n Suomen Laki -toimituksessa.

Suomen Laki mobile sisältää painettujen teosten Suomen Laki I, Suomen Laki II ja Verolait säädösaineiston. Oikeusalasystematiikka on yhdenmukainen painettujen lakikirjojen kanssa. Mukana ovat samat viitteet ja oikeustapaukset kuin painetuissa Suomen Laki I:ssä, Suomen Laki II:ssa ja Verolaeissa. Viittaukset säädöksiin on linkitetty kyseiseen aineistoon.

Suomen Lakiin sisältyvä asiahakemisto on myös mukana tuotteessa. Asiahakemisto sisältää hakusanoja, joissa olevista viitteistä on linkkejä Suomen Laki I:een, Suomen Laki II:een ja Verolakeihin.

Suomen Laki mobilen sisällysluettelo koostuu tasoista, joista ylin on Suomen Lain alkusanat ja oikeusalat ja alin säädöksen luku, mikäli sellainen löytyy. Alkusanoissa on myös maininta, mihin asti tuotteen lakisisältöä on seurattu.
 
Sisällysluettelo

Suomen Lain sisällysluettelosta käyttäjä voi siis siirtyä alkusanoihin tai yhteen oikeusalaan, oikeusalasta satatasoon, satatasosta säädösryhmään, säädösryhmästä säädökseen ja säädöksen lukuun. Pienin avattava kokonaisuus on siis yksi luku ja siihen kuuluvat pykälät. Luvuttomat säädökset avautuvat kokonaisina ruudulle.


Kysymyksiä? Kommentteja? Lähetä sähköpostia osoitteeseen tuki(at)lumisoft.net
www.lumisoft.net