Lumisoft.net SUOMEKSI
ENGLISH
FRANÇAIS

WSOY Sanakirja suomi–englanti–suomiS60 3rd edition


WSOY Sanakirjat ja Lumisoft Ltd. ovat tuottaneet nopean ja sisällöltään ainutlaatuisen suomi–englanti–suomi -sanakirjan älypuhelimille. Tässä mobiilisanakirjassa on WSOY:n suosittu keskikokoinen suomi-englanti-suomi sanakirja kokonaisuudessaan.

Sanakirja toimii Symbian -puhelimissa. Kaikissa versioissa on sama sanakirja-aineisto kokonaisuudessaan, sekä sama toiminnallisuus.

WSOY Sanakirjat vastaa sisällöstä ja Lumisoft Ltd mobiiliohjelmistosta. WSOY edustaa Suomen parasta asiantuntemusta sanakirjoissa, ja suomi-englanti-suomi on tästä mitä edustavin esimerkki. Sanakirja on sisällöltään kokonaan tarkistettu ja ajanmukaistettu. Nopea ja yksinkertainen mobiiliohjelmisto tekee sanakirjasta erinomaisen hakuteoksen jokapäiväiseen käyttöön kotona, työpaikalla, matkoilla tai missä tahansa liikutkin. Laatusanakirja aina mukana!

Osta Nokian verkkokaupasta

Voit maksaa sanakirjan luottokortilla tai tekstiviestillä. Ostaminen tapahtuu Nokian verkkokaupassa. Ostoikkuna avautuu klikkaamalla luottokortin kuvaketta alla. Voit maksaa mm. näillä korteilla: Visa/Delta/Electron, Mastercard, Eurocard, American Express, Switch/Maestro, Solo.


Nokia Software Market

Ole hyvä ja lisää puhelimesi IMEI-numero ostotietoihin. Tarvitsemme sitä ohjelman avauskoodin luomiseen ja puhelimen mallin tunnistamiseen.


Symbian Signed

Kysymyksiä? Kommentteja? Lähetä sähköpostia osoitteeseen tuki(at)lumisoft.net
www.lumisoft.net