Lumisoft.net SUOMEKSI
ENGLISH
FRANÇAIS

eStreamingmedia.com Suomeen

Lumisoft Ltd. aloittaa eStreamingmedia.com -palvelun edustamisen Suomessa.

eStreamingmedia.com on palvelu, joka ratkaisee koulutus- ja tiedotusongelman. Yrityksille, joilla on tarpeena tehdä koulutus- tai tiedotusviestejä sisäisesti tai ulkoisesti käyttäen apuna videota tai audiota, on eStreamingmedia toimiva ja helposti toteutettavissa oleva ratkaisu.

Microsoft Powerpoint ainoa tarvittava taito

eStreamingmedian nerokkuus perustuu siihen, että ainoa tarvittava taito on Microsoft Powerpointin käytön osaaminen. eStreamingmedia-esitys on Powerpoint-esitys, johon voi liittää videota tai audiota, tai kysymyksiä. Videon ja audion liittäminen Powerpoint-esitykseen tapahtuu Microsoft Producer -ohjelmalla, joka on Microsoftin tarjoama ilmainen laajennus Microsoft Powerpoint -ohjelmistoon. Producerilla kuka tahansa Powerpoint-käyttäjä osaa yhdistää videopätkän Powerpoint-esitykseen. Videopätkää voi leikata ja tahdistaa Powerpoint-esityksen mukaan.

eStreamingmedia tarjoaa palvelun, jossa Microsoft Producerilla tuotettu esitys on internetin kautta käytettävissä; käyttö voi olla yrityksen sisäistä, tai myös asiakkaille tarjottua. Tyypillinen käyttö on koulutus tai tiedotus.

Seuraa kuka katsonut esityksiä ja mihin asti

eStreamingmedian on enemmän kuin vain videostreamingin tarjoava palvelin. Kaistanleveyden lisäksi palvelu tarjoaa mahdollisuuden seurata kuka on katsonut minkäkin esityksen, mihin asti on jatkanut, kauanko käyttänyt aikaa. Lisäksi on mahdollisuus tarjota kysymyspaketteja, joihin oppilas vastaa, tai galluppeja, joilla kerätään palautetta. Tähän kaikkeen eStreamingmedia tarjoaa valmiin paketin.

Koulutusmateriaalin voi tuottaa itse

Videon sisältävä Powerpoint-esitys kuulostaa ja näyttää vaikuttavalta. Sen tuottaminen ei kuitenkaan välttämättä vaadi ammattikuvaajia ja studioita. Nykytekniikalla perusesityksen voi tehdä itse. Erityisesti sisäisen koulutuksen materiaalin funktiona on kouluttaa tai tiedottaa, jolloin se on vain väline.

Koulutusmateriaalin runkona on Powerpoint-esitys. Powerpoint-esityksen rinnalle voi liittää joko puhetta (esimerkiksi puhujan kuva ja puhuttu ääni, kuten TV-uutisissa on välillä) tai videota. Videon pystyy helposti synkronoinmaan Powerpoint-esitykseen, myös niin että videossa on taukoja. Esimerkiksi "katso vasemmalla puolellani olevaa taulukkoa ja valitse jatka kun olet valmis".

eStreamingmedia-tuote tarjoaa mahdollisuuden kysymysten tai galluppien tekoon esityksen osana. eStreamingmedian serveri tarjoaa ylläpitäjälle mahdollisuuden seurata tuloksia.

Kätevämpi kuin webcast tai netmeeting

eStreamingmedia-esityksen etuna verrattuna webcastiin tai netmeetingiin on se, että esityksen voi katsoa silloin kun haluaa. Ei tarvitse olla koneen ääressä johonkin tiettyyn aikaan. Lisäksi ylläpitäjä voi tarvittaessa seurata kuka on tai ei ole katsonut mitäkin esitystä.

Miten eStreamingmedian palvelu on hinnoiteltu?

eStreamingmedian palvelu on suunniteltu ratkaisemaan yksinkertainen ongelma: tiedottaminen. Siksi sen hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen ja se sopii hyvin monenlaisille yrityksille. Palvelun hinnoittelu ei perustu käyttömäärään, vaan sisällön määrän. Asiakasyritykselle on rajoittamaton käyttöoikeus esityksiinsä, kaistanleveyttä ei rajoiteta. Palvelu perustuu sisältöhinnoitteluun. Käyttäjä maksaa vuosimaksun, sekä käyttömäärään perustuvan kuukausimaksun. eStreamingmedia-palveluun voi tutustua maksuttomalla koeajalla.

Miltä eStreamingmedia-esitys näyttää?

Esitys on tuotettu Microsoft Powerpointilla ja sen laajennuksella, Microsoft Producerilla. Linkin takana esimerkkiesitys, joka on tuotettu yhdessä tunnissa!

Esimerkkiesitys suomeksi

www.estreamingmedia.com


Kysymyksiä? Kommentteja? Lähetä sähköpostia osoitteeseen tuki(at)lumisoft.net
www.lumisoft.net